Το Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον Κώστα Πάσσαρη για 4 απόπειρες ανθρωποκτονίας στην πλατεία Βάθη το 2000 και 5 ληστείες, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά.
Την ίδια στιγμή, το δικαστήριο τον απάλλαξε για 6 απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών στην πλατεία Αμερικής το 2000.
Το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που τον βάρυνε, παραγράφηκε, γιατί αφορούσε σε λεία μικρότερη των 120.000 ευρώ και με το νέο ποινικό κώδικα έχει μετατραπεί σε πλημμέλημα.
Στη συνέχεια, το δικαστήριο άρχισε την εξέταση της υπόθεσης των 4 δολοφονιών για τις οποίες κατηγορείται ο Κώστας Πάσσαρης.
Μεταξύ των οποίων και οι δολοφονίες σε βάρος των δυο αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας το 2001.
newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.