Η Ελλάδα ξεπέρασε το θλιβερό όριο, και πλέον μετρά πάνω από 1000 νεκρούς από κορονοϊό. 13 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λίγες ώρες.
Δυστυχώς οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και πλέον ο κορονοϊός έχει στερήσει τη ζωή σε πάνω από 1.000 ανθρώπους στη χώρα μας.
Για ακόμα μια φορά έγιναν γνωστοί απανωτοί θάνατοι, αφού μέσα σε λίγες ώρες ανακοινώθηκαν 13 καινούργιοι.
Υπενθυμίζεται πως την παρασκευή ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 38 θανάτους. Σήμερα κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποιούν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο τη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας και στην Ξάνθη, απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, πλησίον της Γέφυρας του Κοσύνθου.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.