Ο βουλευτής Λάρισας το έκανε γνωστό μέσω του twitter
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter. Ο κ.Κέλλας είχε ήπια συμπτώματα -χαμηλό πυρετό. Όπως λέει παραμένει στο σπίτι του, υπακούοντας στις οδηγίες των επιστημόνων. Ο κ. Κέλλας είχε δέκατα από την προηγούμενη Πέμπτη που βρισκόταν στην Βουλή και το πρωί του Σαββατου επισκέφθηκε την κλινική λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα, όπου μετά και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που βγήκαν μετά τις 4:30, βρέθηκε θετικός στον ιό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.