Είναι από τις στιγμές που τα λόγια χάνουν το νόημά τους… Αυτή η ασθενής νοσεί από κορονοϊό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία, δίνοντας τη δική της μάχη, κόντρα στον ιό που «θερίζει» παγκοσμίως. Δίπλα της είναι μια γιατρός που μάχεται κόντρα στον κορονοϊό. Και όχι μόνο είναι επαγγελματίας αλλά είναι και άνθρωπος αφού κρατά ένα τάμπλετ για να βοηθήσει την ασθενή της να έρθει σε επαφή με τον έξω κόσμο, με – ίσως – κάποιον συγγενή της, κάποιο φίλο ή φίλη της.
Η φωτογραφία του φωτορεπόρτερ Αλέξανδρου Μιχαηλίδη, είναι τραβηγμένη στις 5 Νοεμβρίου 2020 μέσα στην Α’ Π/Π ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.
ethnos
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
