Άλλος ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του από κορωνοϊό στην Ελλάδα.
Πρόκειται για έναν άνδρα 89 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΝΙΜΤΣ με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα όπως ΧΑΠ, άνοια και κίρρωση του ήπατος.
Συνολικά οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα έχουν φτάσει τους 139.
Πηγή: newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.