H Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) είναι προετοιμασμένη για την ταχεία έγκριση ενός εμβολίου κατά της COVID-19
Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων στις ΗΠΑ (FDA) έχει τη θέληση να προωθήσει ταχύτατα ένα εμβόλιο κατά της πανδημίας COVID-19, το συντομότερο δυνατό, όπως δήλωσε ο ίδιος σε μία συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα “The Financial Times.”
Ο Στίβεν Χαν που υπηρετεί στη θέση του επιτρόπου της FDA, δήλωσε πως η υπηρεσία του έχει προετοιμαστεί για να εγκρίνει ένα εμβόλιο, πριν την ολοκλήρωση των κλινικών δοκιμών της Φάσης 3, όπως ανέφερε το ίδιο δημοσίευμα.
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.