Μάχη για την ζωή του δίνει η παλιά δόξα του ελληνικού βόλεϊ Κώστας Ναλπάντης, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στη Ρόδο.
Η περιπέτεια του παλαίμαχου διεθνή βολεϊμπολίστα ξεκίνησε πριν από 10 ημέρες όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ενώ βρισκόταν στην Πάτμο. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μετά τα συμπτώμτα πνευμονίας που εμφάνισε κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του σε ΜΕΘ στη Ρόδο, όπου και μεταφέρθηκε την περασμένη Τετάρτη με ειδική κάψουλα αποσυμπίεσης.
Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή αλλά σταθερή και μετά την υποχώρηση των συμπτωμάτων την Παρασκευή εκφράζουν την αισιοδοξία πως η παλιά δόξα του ελληνικού βόλεϊ θα καταφέρει να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια χωρίς να διασωληνωθεί. Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο ο Κώστας Ναλπάντης ήταν υγιέστατος και δίχως υποκείμενα νοσήματα.
Στο πλευρό του βρίσκεται ο δίδυμος αδερφός του, Απόστολος, με τον οποίο συνέθεσαν ένα από τα καλύτερα ντουέτα της ελληνικής πετοσφαίρισης την δεκαετία του ’90.
Πηγή: SDNA

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.