Όλο και μικρές ηλικίες «χτυπά» πλέον ο κορονοϊός. Ένας 13χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων, τη στιγμή που πληροφορίες θέλουν να φτάσουμε τα 8.000 νέα κρούσματα σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 13χρονος μαθητής από τα Χανιά διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και εμφάνισε συμπτώματα που έχρηζαν άμεσης παρακολούθησης.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου εισήχθη στην ειδική μονάδα παιδιατρικών περιστατικών covid-19.
«Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και τον παρακολουθούν οι γιατροί», ανέφερε, μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου.
Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά έχουν καταγραφεί δεκάδες κρούσματα κορονοϊού σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκαλώντας έντονη ανησυχία.
Τέλος, στα νοσοκομεία της Κρήτης νοσηλεύονται με κορονοϊό 92 ασθενείς, με τους 11 από αυτούς, να έχουν εισαχθεί στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εκ των οποίων οι 9 είναι διασωληνωμένοι.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.