Κάθε βράδυ όλοι οι πελάτες πριν εισέλθουν στο κλαμπ θερμομετρούνται κι όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία, του απαγορεύεται η είσοδος
Μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό λαμβάνουν τα κέντρα διασκέδασης στην Καλαμάτα, φροντίζοντας όχι μόνο για την τήρηση των αποστάσεων αλλά ακόμη και για τη θερμομετρηση των θαμώνων.
Την αρχή έκαναν οι ιδιοκτήτες στο κλαμπ «Νησί», σε συνεργασία με την εταιρεία σεκιουριτι που έχει αναλαβει την φύλαξη του χώρου, εφοδιάζοντας το προσωπικό στην είσοδο με πιστόλια – θερμόμετρα.

Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.