«Τρικάκια» εναντίον του Μητροπολίτη Ζακύνθου μετά την απόφαση του κ. Διονυσίου να παυτούν, προσωρινά, από τα καθήκοντά τους 14 ιερείς, αρνητές του κορονοϊού. Φτάνουν μέχρι το σημείο να κάνουν λόγο για «σατανική απόφαση»!

Οπαδοί των 14 αντιεμβολιαστών ιερέων, πέταξαν στους δρόμους της πόλης της Ζακύνθου «τρικάκια» εναντίον της απόφασης. Στο κείμενό τους κατηγορούν τη Μητρόπολη Ζακύνθου για «απάνθρωπες και παράνομες ενέργειες», και ότι η συμπεριφορά του ιεράρχη έχει διαταράξει την ψυχική γαλήνη του ποιμνίου.

Φτάνουν, μάλιστα, στο σημείο – όπως μεταδίδει η ΕΡΤ – να χαρακτηρίσουν τη σχετική απόφαση και τις ενέργειες του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονυσίου «σατανικές».

Εάν οι αρνητές κληρικοί επιμείνουν στην απόφασή τους να μην εμβολιαστούν και αν δεν αντικατασταθούν, πολλά χωριά της Ζακύνθου θα μείνουν χωρίς ιερείς και ακολουθίες, ενόψει Χριστουγέννων.

trikakizakynthinonarniton_ert_20_11_2021.jpg

 

πηγη

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

3 Comments

 1. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ, ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ *ΣΑΤΑΝΙΚΟ*. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο *ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ* ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!
  ΘΕΛΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΑΠΟΤΟΙΧΙΣΕΙΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ,Κ.Λ.Π.
  Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ -ΟΧΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ- ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΟΒΑΡΆ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ Ι. ΚΑΝΟΝΕΣ Κ.Λ.Π), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΝΓΞΕΙ.
  ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ & ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΟΜΗΤΩΡΑ.
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΙΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ & ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ.

  *εγὼ γαρ οίδα τούτο, ότι εισελεύσονται μετὰ την άφιξίν μου λύκοι βαρεις εις υμάς μη φειδόμενοι του ποιμνίου*

  1. σου χει μεινει τιποτα απο αυτο που πινεις?

   1. Δεν πίνω κάτι, εσύ μάλλον θα ξέρεις, αφού πίνεις….μάλλον έχεις πλήρες μεσάνυχτα, για το θέμα η *υπηρετείς* το κόμμα σου η έχεις άλλη πίστη…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:TOP STORIES