Η προσφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο εξελίσσεται ποικιλοτρόπως στην κρίση του κοροναϊού.
Ο έλληνας διεθνής προσπάθησε να βοηθήσει αρκετά παιδιά στο Μιλγουόκι, προκειμένου να ανταποκριθούν στα μαθήματα μέσω διαδικτύου.
Ο σταρ των Μπακς προσφέρει ακουστικά σε συνεργασία με έναν από τους χορηγούς του και έχει δώσει πολλά κομμάτια σε μαθητές και μαθήτριες.
Μάλιστα, ο Αντετοκούνμπο ανάρτησε και μία φωτογραφία από παλαιότερη δράση και έστειλε το μήνυμά του.
«Η ζωή είναι διαφορετική τώρα, αλλά θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό μαζί» έγραψε ο Γιάννης στο Instagram του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.