Τραγική κατάληξη είχε για ένα κοριτσάκι μόλις 4 μηνών η πτήση Λονδίνο-Χονγκ Κονγκ, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε τη ζωή του για άγνωστους λόγους.
Οι γονείς του -ένας 32χρονος Γάλλος και μια 36χρονη Γαλλοκινέζα– πήγαιναν να επισκεφθούν συγγενείς τους.
Στη διάρκεια της πτήσης όμως, οι γονείς διαπίστωσαν ότι η κόρη τους ήταν αναίσθητη και σήμαναν συναγερμό.
Μια επιβάτιδα νοσοκόμα, έσπευσε αμέσως να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι και ενώ ο πιλότος κατευθυνόταν προς το Καζακστάν, όπου έκανε αναγκαστική προσγείωση.
Ήταν όμως ήδη αργά για το μωρό.
Εκτιμάται ότι το μωρό υπέφερε από κάποια διαταραχή του γαστρεντερικού συστήματος πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και ήπιε γάλα εν πτήσει.
Η νεκροψία θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.