«Πώς θα πω στο κορίτσι μου ότι αυτό το κάθαρμα που της κατέστρεψε τη ζωή και την πέταξε στον γκρεμό ήταν ελεύθερο και σκότωσε μία άλλη κοπέλα;» ξεσπά οργισμένος ο πατέρας της 23χρονης Σπυριδούλας, Παντελής Χάιδος, μιλώντας στην κυριακάτικη Real, την οποία ο Αφγανός Χουσεΐν Καβάρι αποπειράθηκε να σκοτώσει στις 26 Μαΐου 2013 στην Κέρκυρα. Την είχε ακινητοποιήσει και την είχε ρίξει στον γκρεμό, απο ύψος 8 μέτρων, τραυματίζοντάς την σοβαρά.
Η οικογένεια κυριεύτηκε με οργή όταν πληροφοήθηκε ότι ο Αφγανός αποφυλακίστηκε πρόωρα, βίασε και σκότωσε την 19χρονη κόρη του Κλέμενς Λαντεμπέργκερ, νομικού συμβούλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
«Πώς να πιστέψω ότι τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει; Σε τι κράτος ζούμε; Θεέ μου. Εμείς πιστεύαμε ότι ήταν στη φυλακή. Δέκα χρόνια κάθειρξη είχε και λίγα ήταν για το κακό που έκανε. Η κόρη μου πετάγεται στον ύπνο της τα βράδια από τους εφιάλτες που βλέπει» λέει ο κ. Χάιδος.
Η οικογένεια έφυγε από την Κέρκυρα και πήγε στο Αγρίνιο. «Φύγαμε για να μη θυμόμαστε. Άφησα τα πάντα για το παιδί μου. Πνίγηκα στα χρέη και καταστράφηκα οικονομικά. Και τώρα πάλι αυτός ο εφιάλτης» μονολογεί. «Ακόμα και σήμερα η κόρη μου, που τελείωσε το πανεπιστήμιο, υποφέρει από πόνους. Με τα χειρουργεία δεν τελειώσαμε, τις επόμενες μέρες θα κάνουμε ακόμα ένα. Νοιάζομαι και αυτούς τους γονείς που κλαίνε την κόρη τους στη Γερμανία και τρελαίνομαι» λέει.
Newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.