Οι άνθρωποι της ομάδας μάλιστα, είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν πρόκειται να πάνε σε λύση από την Ελλάδα και πως ο νέος τεχνικός θα προερχόταν από το εξωτερικό.
Μοναδική εξαίρεση ωστόσο αποτελούσε ο Κορακάκης, στον οποίο αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία, μιας και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη από πλευράς διοίκησης στις ικανότητές του.
Ο προπονητής της Κ20 έδειξε να κερδίζει το στοίχημα τόσο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όπου οδήγησε τον Ατρόμητο στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και από την καθημερινή δουλειά του όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα.
Πέραν των ανθρώπων του συλλόγου, ο Κορακάκης έχει καταφέρει να κερδίσει και τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα έπειτα από αυτή την εξέλιξη να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.