Τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους είναι έτοιμοι να αναζητήσουν τρεις Λαμιώτες ποδοσφαιριστές που την περυσινή χρονιά αποτέλεσαν βασικά “εργαλεία” του Κώστα Λίβα στην επιτυχημένη πρώτη παρουσία του Αστέρα Ιτέας στην Γ’ Εθνική.
Οι Γιάννης Αντωνοπούλος, Γιάννης Αντωνίου και Κώστας Μαλλισσόβας που έχουν φορέσει και τα χρώματα του ΠΑΣ Λαμία, είναι θέμα ημερών να λύσουν και τυπικά την συνεργασία τους με τον σύλλογο της Φωκίδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι τρεις Λαμιώτες έχουν ήδη δεχτεί διερευνητικές κρούσεις από συλλόγους που θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική αλλά και ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.