Ο χειμώνας εκτός από το κρύο φέρνει μαζί του και άλλες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα τον… εγκλωβισμό της μυρωδιάς από το μαγείρεμα στην κουζίνα, μιας και δεν ανοίγουμε για ώρα τα παράθυρα.
Μια από τις πιο έντονες και ενοχλητικές, πολλές φορές, μυρωδιές από το μαγείρεμα είναι το τηγάνισμα. Το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο όταν το σαλόνι και η κουζίνα είναι ενιαίος χώρος. Υπάρχει, ωστόσο, ένα κόλπο και μάλιστα εύκολο το οποίο μπορείτε να εφαρμόζετε μετά από κάθε τηγάνισμα για καθαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι.
Αφού ολοκληρώσετε το μαγείρεμα, βάλτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι αρκετό νερό και δύο ξυλάκια κανέλας. Αφήστε το να βράσει για αρκετά λεπτά και το σπίτι θα μοσχομυρίσει έχοντας εξαφανίσει όλες τις μυρωδιές.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.