“Κόλλησαν” στο μηδέν Αστέρας και Λαμία στον Σταυρό (ΦΩΤΟ)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
3 Min Read

Στο 0-0 έμειναν ο Αστέρας Σταυρού και ο ΠΑΣ Λαμία. Λίγες φάσεις, δυνατές μονομαχίες αλλά χωρίς γκολ. 

1000145549
1000145552 1

Το ματς σε φάσεις:

Ένα παιχνίδι με ένταση, δυνατές μονομαχίες και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, αλλά χωρίς το γκολ που θα έκανε τη διαφορά. Αστέρας Σταυρού και δημιούργησαν ευκαιρίες, με τους τερματοφύλακες να κρατούν το «μηδέν».

🔍 Το χρονικό των φάσεων

36’ Μεγάλη ευκαιρία για τη , όταν ο Αλτάνης βγήκε στην αντεπίθεση μετά από βαθιά μπαλιά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

37’ Μακρινό σουτ του Ντότη, χωρίς στόχο, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

1000145555

38’ Πρώτη τελική για τον Αστέρα Σταυρού, με τον Νικολόπουλο να συγκλίνει από δεξιά και να σουτάρει, όμως ο Στάγκος μπλόκαρε σταθερά.

45+2’ Παραλίγο αυτογκόλ για τη Λαμία! Μετά από σέντρα του Γιώτη, ο Μαλισσόβας έπιασε κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Γιόβα και κατέληξε κόρνερ.

1000145553

🔁 Δεύτερο ημίχρονο

50’ Μεγάλη φάση για τον Αστέρα, με τον Νικολόπουλο να βγάζει βαθιά διαγώνια μπαλιά στον Αντωνόπουλο, ο οποίος σούταρε από κλειστή γωνία, αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας απέκρουσε.

56’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντότη, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

63’ Νέα εκτέλεση φάουλ από τον Ντότη, ο Γιόβας απέκρουσε ασταθώς και ο Αλτάνης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη φάση, όμως υπέπεσε σε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του Αστέρα.

1000145560

⏱️ Φινάλε με ένταση

88’ Απευθείας φάουλ του Ν. Ματθαίου, με τον Γιόβα να πέφτει σωστά και να αποκρούει.

90+3’ Αποβολή για τον Αστέρα Σταυρού, με τον Ακασού να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Φράγκο.

90+4’ Νέα εκτέλεση φάουλ από τον Ματθαίου, με την μπάλα να περνάει άουτ.

📌 Συμπέρασμα

Παρά τις αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι τερματοφύλακες είχαν καθοριστική συμβολή, ενώ το ματς ολοκληρώθηκε με ένταση και αριθμητικό μειονέκτημα για τον Αστέρα στα τελευταία λεπτά.

Οι βασικές ενδεκάδες του αγώνα:

Αστέρας Σταυρού (Β. Λέντας): Γιοβάς, Λ. Νικολόπουλος, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Σάλα, Αντωνόπουλος, Μανιώτης, Κ. Νικολόπουλος, Κουτσούμπας, Δρόσος

ΠΑΣ Λαμία (Β. Στουρνάρας): Στάγκος, Διαμαντής, Γιώτης, Κουφιώτης, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης Ρ., Αλτάνης, Τσιάκας, Ντότης, Λάππας, Τσόφλιος

1000145561

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.