Σε απάντηση στην εκτόξευση ρουκετών από το συριακό έδαφος εναντίον του Ισραήλ
Κόλαση εξακολουθεί να επικρατεί στα συριακά εδάφη. Συνολικά 23 άνθρωποι, 21 «μαχητές» και δύο άμαχοι, σκοτώθηκαν στις αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε το Ισραήλ εναντίον της Δαμασκού και προαστίων της, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και συριακές ιατρικές πηγές.
Ο ισραηλινός στρατός ανέλαβε την ευθύνη για μια σειρά αεροπορικών πληγμάτων «μεγάλου εύρους» εναντίον στρατιωτικών θέσεων στη Συρία «σε απάντηση» στην εκτόξευση ρουκετών από το συριακό έδαφος εναντίον του Ισραήλ.
Στον απολογισμό του, το Παρατηρητήριο σημείωσε ότι από τις επιδρομές των ισραηλινών δυνάμεων σκοτώθηκαν 21 μαχητές, ανάμεσά τους 16 αλλοδαποί.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, το αντιαεροπορικό σύστημα του Ισραήλ αναχαίτισε χθες τέσσερις ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τη Συρία «από ιρανικά στοιχεία» εναντίον του βόρειου Ισραήλ.
Τα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν «περίπου δέκα στρατιωτικούς στόχους», περιλαμβανομένων αποθηκών και στρατιωτικών διοικητικών κέντρων, σύμφωνα με τον στρατό, ο οποίος πρόσθεσε ότι «κατέστρεψε» συστοιχίες αντιαεροπορικής άμυνας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.