Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα στο νησί της Χίου στην περιοχή της Σιδηρούντας. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και το γεγονός ότι η πυρκαγιά ξέσπασε νύχτα, έκανε το έργο της κατάσβεσης εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.
Για τον έλεγχο της πυρκαγιάς στη Χίο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 9 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 28 εθελοντές, 5 ιδιωτικά βυτιοφόρα, 4 ελικόπτερα και 1 αεροσκάφος.
Πυρκαγιά σε πευκόφυτη περιοχή στο Ρουπάκι Ασπροπύργου
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε πευκόφυτη περιοχή στο Ρουπάκι Ασπροπύργου Αττικής. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος..Όπως τόνισε, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν υπάρχει κίνδυνος, για τις κατοικημένες περιοχές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 63 πυροσβέστες με 21 οχήματα, και πεζοπόρο τμήμα 20 ατόμων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.