
Το πρωτάθλημα για την ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας που και φέτος θα αγωνιστεί στη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας, τη Σούπερ Λίγκα, ξεκινάει στις 25/8.
Μάλιστα η κλήρωση όπως έγινε γνωστό από τη Super League θα γίνει στις 30/7 , εκεί όπου η Λαμία θα μάθει με ποια σειρά θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθούν Διοικητικό Συμβούλιο και Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 14:00 και 15:30 αντίστοιχα, στα γραφεία της Super League.
Αναλυτικά:
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
2/ Κλειδάριθμοι κλήρωσης.
3/ Επιλογή εταιρείας ασφάλισης ποδοσφαιριστών.
4/ Επιλογή εταιρείας για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.
5/ Διάφορα.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
2/ Διάφορα.
Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 στα γραφεία της Super League.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.