Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League, αλλά κι ο δρόμος που έχουν να ακολουθήσουν οι οκτώ ομάδες μέχρι τον μεγάλο τελικό, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα κληρώθηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε, η οποία καλείται να αποκλείσει και τη δεύτερη ομάδα του Μάντσεστερ.
Η Μπάγερν Μονάχου θα συγκρουστεί με τη Βιγιαρεάλ, ενώ η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. Τα δύο τελευταία ζευγάρια έχουν ξεκάθαρα φαβορί τους Γερμανούς και τους Άγγλους.
Τα ζευγάρια των προημιτελικών:
Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης
Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου
Μπενφίκα – Λίβερπουλ
Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα σε Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης
Μπενφίκα – Λίβερπουλ κόντρα σε Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου
Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 12 και 13 του μήνα. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 3 και 4 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου.
Ο τελικός θα διεξαχθεί φέτος στο “Σταντ ντε Φρανς”, ύστερα απ’ την απόφαση της UEFA να τον μετακινήσει από την “Γκάζπρομ Αρένα” της Αγίας Πετρούπολης.
https://youtu.be/AX9EuUUh2Ys
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.