Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ έκλεισε ο σταθμός του Μετρό Μοναστηράκι, λόγω απειλής βόμβας. Όπως ενημερώνει η ΣΤΑΣΥ, στη Γραμμή 1 η κυκλοφορία διεξάγεται προσωρινά στα τμήματα Πειραιάς- Θησείο και Ομόνοια- Κηφισιά και στη Γραμμή 3 στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο- Κεραμεικός και Σύνταγμα- Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο.
Νωρίτερα έγινε τηλεφώνημα σε ενημερωτικό ιστότοπο κατά τη διάρκεια του οποίου άγνωστος ισχυρίστηκε πως θα εκραγεί βόμβα στον σταθμό του Μετρό στις 17:38.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.