Κλειστή παραμένει με απόφαση του Λιμεναρχείο, η παραλία Ροδίτσας στον Θεολόγο, μετά την αποκόλληση βράχων, που παραλίγο να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή ενός ζευγαριού που κολυμπούσε στην περιοχή. Το λιμεναρχείο εφιστά την προσοχή σε όλους και απαγορεύει μέχρι νεωτέρας, την προσέγγιση στην συγκεκριμένη παραλία είτε από την ακτογραμμή είτε από τη θάλασσα.
Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Στυλίδας


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.