Η ΕΠΣ Φθιώτιδας ενημερώνει τα Σωματεία-Μέλη της, πως τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη 25-26 Ιουλίου 2023, λόγω του καύσωνα που επικρατεί στην χώρα μας.
Η Γραμματεία θα εξυπηρετεί τα Σωματεία-Μέλη της μέσω τηλεργασίας, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.