Είναι προφανές ότι αυτοί οι κλέφτες δεν είχαν κάνει καμία προετοιμασία πριν από τη συγκεκριμένη διάρρηξη.
Η αστυνομία του Ντάλας έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν την απρόσμενη εξέλιξη μιας διάρρηξης.
Οι δράστες, μπαίνουν σε σπίτι και βγαίνουν κουβαλώντας μια τεράστια τηλεόραση. Γρήγορα διαπιστώνουν όμως το λάθος τους, καθώς αυτή δεν χωρά ούτε στα πίσω καθίσματα αλλά ούτε και στο πορτμπαγκάζ του SUV που οδηγούσαν. Τελικά, εγκατέλειψαν την προσπάθεια, έβαλαν ξανά την τηλεόραση στο σπίτι και εξαφανίστηκαν.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.