Πυρκαγιά ξέσπασε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας , στο οποίο επέβαιναν 48 μαθητές. Οι μαθητές , ο οδηγός και οι υπόλοιποι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, αν και υπέστησαν σοκ.
Ήταν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι όταν ξέσπασε φωτιά στο πίσω μέρος του λεωφορείου που κινούνταν στην περιοχή του Αγ. Σίλα, με κατεύθυνση προς Κρυονέρι και Ζυγό μεταφέροντας μαθητές του 2ου Λυκείου Καβάλας.
Η φωτιά που προκλήθηκε από άγνωστη αιτία στο όχημα, κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία που έσπευσε στο χώρο. Τα αίτια της φωτιάς ερεύνα το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Καβάλας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.