Ενθουσιασμένη για την ανάληψη των καθηκόντων της είναι η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (19.1.25) και οργάνωσε το ελληνοαμερικανικό λόμπι ενόψει της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ δεν έκρυβε την ανυπομονησία της για το ταξίδι της στην Ελλάδα.
«Αγαπώ την Ελλάδα, είναι ευλογία και ευκαιρία ζωής που θα βρεθώ εκεί», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ.
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Βορείου Αμερικής Ελπιδοφόρο και με άλλους παράγοντες της Ομογένειας.
NEWSIT.GR

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.