Οι επιστήμονες προειδοποιούν για τα τρόφιμα αυτά που…
σχεδόν καθημερινά καταναλώνουμε. Το λευκό ψωμί, το ρύζι, τα bagels, τα corn flakes και όλα τα “λευκά” τρόφιμα που είναι υδατάνθρακες έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη με αποτέλεσμα να αυξάνουν κατά 49% την εμφάνιση καρκίνου του πνεύμονα.
Οι επιστήμονες συνιστούν την κατανάλωση προϊόντων ολικής άλεσης και μάλιστα χωρίς ζάχαρη για να τρώμε υγιεινά και ο γλυκαιμικός δείκτης να παραμένει σε ένα σταθερό επίπεδο…