Εντοπίσαμε το ίσως πιο ρεαλιστικό κομμάτι που μοιάζει απίστευτα με κρέας ωστόσο δεν είναι.
Είναι ο αρακάς το νέο κρέας;
Η αγορά τα τελευταία χρόνια βομβαρδίζεται από ποικιλία φυτικών προϊόντων που «μιμούνται» γευστικά το κρέας τα οποία μάλιστα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Έχουμε δει από μπέργκερ και λουκάνικα μέχρι και τεχνητό ψάρι στα οποία βασικό συστατικό είναι επί το πλείστον η πρωτεΐνη αρακά.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.