Ένας 71χρονος άνδρας, που νοσηλευόταν στο Σωτηρία, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής και ο θάνατός του έγινε γνωστός το πρωί της Δευτέρας.
Ο 71χρονος άνδρας νοσηλευόταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ου νοσοκομείου Σωτηρία.
Έπασχε από καρκίνο στο παχύ έντερο και την ουροδόχο κύστη, ενώ είχε επίσης σάκχαρο και πίεση.
Με το θάνατό του, οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα έφτασαν τους 164.
πηγή: newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.