Όπως έκανε γνωστό η Πυροσβεστική, θύμα ένας 87χρονος άντρας που έπεσε μέσα σε πηγάδι στην περιοχή της Λευκίμμης. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και στο σημείο έφτασαν γρήγορα 2 οχήματα με 5 πυροσβέστες.
Δυστυχώς ήταν αργά για τον ηλικιωμένο. Είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή, με τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του.
πηγή newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.