Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Ι. Καποδίστριας”. Ο επιβάτης άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου. Τυπικά τα αεροδρόμια της χώρας είναι κλειστά για πτήσεις από Τουρκία, λόγω του κορονοϊού.
Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε αεροσκάφος της εταιρείας JET-2 στο αεροδρόμιο “Ι. Καποδίστριας” της Κέρκυρας, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης (26.08.2020). Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Μάντσεστερ.
Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, επιβάτης τουρκικής καταγωγής, γέπαθε αμόκ και άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου με αποτέλεσμα να επέμβουν άλλοι επιβάτες και να τον καθηλώσουν.

Αυτή τη στιγμή στελέχη της ΕΛΑΣ και της πολιτικής προστασίας βρίσκονται σε διαβουλεύσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι διαδικασία θα ακολουθηθεί, αφού τυπικά τα αεροδρόμια της χώρας είναι κλειστά για πτήσεις από Τουρκία λόγω κορονοϊού.
Το αεροπλάνο έγινε δεκτό εξαιτίας της επίκλησης «emergency» από τον κυβερνήτη.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.