Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας στο Κερατσίνι τρείς αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με αποθήκη εντός της οποίας αποθηκεύονται και διακινούνται μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων, αστυνομικοί εντόπισαν τον εν λόγω χώρο στην περιοχή του Κερατσινίου καθώς και τους τρεις δράστες, ως διαχειριστές του.
Από την έρευνα στο εσωτερικό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10.638 πακέτα τσιγάρα και 514 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Επίσης κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ.
Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων που αναλογούν στην κατασχεθείσα ποσότητα, ανέρχονται σε 52.310 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.