Κεντρική Ελλάδα: 25χρονος έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας – “Προσγειώθηκε” πάνω στο καπό ενός τζιπ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Πολλαπλά κατάγματα φέρει ο άνδρας που έπεσε το μεσημέρι από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας της οδού Κυρίλλου, στη Νέα Ιωνία του Βόλου, όπως πρώτα μετέδωσαν τα gegonota.news.

Πρόκειται για 25χρονο ο οποίος “προσγειώθηκε” πάνω στο καπό ενός τζιπ, που ήταν παρκαρισμένο στον δρόμο, και γλίτωσε τα χειρότερα.

nea ionia 3 1

Στο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, σήμανε συναγερμός στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρισκόταν στο διαμέρισμα μαζί με την μητέρα και την αδελφή του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε στο κενό. Στην γειτονιά επικράτησε πανικός και στο σημείο μετέβη άμεσα η αστυνομία η οποία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό. Τέλος, στο Νοσοκομείο κλήθηκε και θα μεταβεί αύριο ψυχίατρος προκειμένου να εξετάσει τον νεαρό.

nea ionia 4

gegonota.news

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.