Χωρίς κόσμο αναμένεται να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η διαιτησία θα είναι ελληνική και όχι από το εξωτερικό.
Για το επόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα είναι η μία ομάδα που θα συμμετάσχει και περιμένει τον αντίπαλο που θα προκύψει από το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.
Η μεγάλη αυτή διοργάνωση έχει ήδη περάσει πολλά και όπως όλα δείχνουν ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο υπό το φόβο επεισοδίων. Την ίδια ώρα, τα σενάρια που ήθελαν ξένο διαιτητή να αναλαμβάνει το παιχνίδι δύσκολα θα επιβεβαιωθούν και έτσι θα οριστεί Έλληνας σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η online έκδοση της εφημερίδας Sportday.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.