Όπως αναμενόταν ο Πρωτέας Λαμίας έστειλε εγγράφως στην ΕΣΚΑΣΕ τη δήλωση συμμετοχής του για το νέο πρωτάθλημα ανδρών της Γ” κατηγορίας και πλέον η κατάσταση στην Α” κατηγορία είναι ξεκάθαρη όσο αφορά τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα, με τον αριθμό 10 να μην καλύπτει όμως τις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος, με την “καυτή πατάτα” να πέφτει τώρα στα χέρια του Δ.Σ. της Ένωσης.
Όλα τα ενδεχόμενα είναι τώρα ανοικτά.
eviabasket.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.