Καθυστερήσεις σημειώνονται αυτή την ώρα στα δρομολόγια του τρένου στη διαδρομή Λάρισα – Θεσσαλονίκη εξαιτίας βλάβης.
Συγκεκριμένα έχει σημειωθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Λάρισας λόγω βλάβης στον υποσταθμό του Μαυρονερίου.
Εξαιτίας της βλάβης αναμένονται καθυστερήσεις σε προαστιακό Λάρισας-Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «η ηλεκτροκίνηση έχει αποκατασταθεί με μικρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια. Αναμένεται σύντομα ομαλοποίηση της κυκλοφορίας».
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.