Σε συνολική κάθειρξη 25 ετών (με εκτιτέα τα 20) καταδικάστηκε ένας 64χρονος που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Σερρών, έπειτα από καταγγελία της ανιψιάς του ότι τη βίασε όταν ήταν 7 ετών και επιπλέον τη φωτογράφισε γυμνή.
Οι πράξεις, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβησαν το 2013, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, την ώρα που ο κατηγορούμενος πρόσεχε την ανιψιά του και το αδελφάκι της, επειδή απουσίαζαν από το σπίτι οι γονείς τους. Η ίδια κατήγγειλε ότι βιάστηκε δύο φορές σε διάστημα τριών ημερών.
Πέρασαν 10 χρόνια, ώσπου το 2023 η παθούσα αποφάσισε να καταγγείλει όσα είχε βιώσει στα χέρια του θείου της (ετεροθαλούς αδελφού του πατέρας της).
Με ομόφωνη απόφαση, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου, όπως επίσης για παιδική πορνογραφία.
Ανασκευάζοντας όσα είχε πει στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, ο 64χρονος αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις, αποδίδοντας την καταγγελία σε «σκευωρία» από την οικογένεια της ανήλικης με σκοπό να αποσπάσουν περιουσιακά του στοιχεία. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου οδηγήθηκε στις φυλακές.
protothema.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Κρέμασμα πρέπει
Τι διάβολο γίνεται βρε γαμωτο μου, που βαδίζουμε σαν κοινωνία?
……. Μόνο……..??..??.
Αναστασία Μπακογιαννη αυτό!!!!!
Τέρατα παντού ,στην κυβέρνηση ,στις υπηρεσίες ,στις οικογένειες στα στην ενημέρωση …
Βρε κόψιμο στεγνά…
Πρέπει να του τα κόψουν και να του τα δώσουν να τα φαει