Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Ηρακλή για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Πολύ δύσκολα θα κινδύνευε ο Ατρόμητος με την παραμονή του, καθώς ήδη είχε πάρει σημαντική απόσταση από τις τελευταίες θέσεις. Απέναντι στον Ηρακλή όμως, ήθελε τη νίκη για να «καθαρίσει» οριστικά και να πάρει ψυχολογία για το επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, τα κατάφερε περίφημα καθώς έκανε μία από τις καλύτερές της εμφανίσεις επικρατώντας 1-0 του Ηρακλή, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.
Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 25’ από ωραία προβολή του Λε Ταλέκ που αποδείχθηκε αρκετή για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του. Στη συνέχεια ο «γηραιός» δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις φάσεις και να απειλήσει τους Περιστεριώτες για να μείνει το 1-0 έως το τέλος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.