Η Κατερίνα Παπουτσάκη θέλει να υιοθετήσει προσφυγόπουλο

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
2 Min Read

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Παναγιώτη Πιλαφά, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον μονάκριβο γιο της, Μάξιμο.

-Advertisement-

Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν την απολαύσουμε στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sound Familiar», παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως θέλει να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια της, υιοθετώντας ένα προσφυγόπουλο.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Βλέποντας την Ελλάδα να έχει καταντήσει το τελευταίο διάστημα ένας απέραντος καταυλισμός τι αισθάνεσαι;

- Advertisement -

Απόγνωση.

Πάντα ήμουν ευαισθητοποιημένη για κοινωνικά ζητήματα πόσο μάλλον τώρα. Όταν γίνεσαι και γονιός αυτή η ευαισθησία ενισχύεται.

Ο καθένας μπορεί από την πλευρά του να βοηθήσει. Εγώ γενικά προσπαθώ, όπου μαζεύουν πράγματα να είμαι εκεί με τον Μάξιμο, γιατί του έχω εξηγήσει τα πάντα γι’ αυτή την ιστορία και θέλω να ξέρει τι συμβαίνει.

Είχες πει ότι θα ήθελες να υιοθετήσεις ένα παιδί, θα έπαιρνες προσφυγόπουλο;

Εννοείται πως θα το ήθελα αν αυτό ήταν εφικτό.

-Advertisement-
=Advertisement=

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γίνει;

Το φοβερό είναι ότι το μπαλάκι έχει πέσει σ’ εμένα και σ’ εσένα και οι άνθρωποι που πρέπει να δράσουν αποφασιστικά… σφυρίζουν αδιάφορα!

Η Ευρώπη ξεχνά τις ευθύνες της για τις πολιτικές πολέμου και η Ε.Ε. οπισθοδρομεί στραγγαλίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έτσι ενισχύονται ο ρατσισμός και η ξενοφοβία.

Ακούμε ανθρώπους γύρω μας να εκφράζουν ακραία ρατσιστικές απόψεις. Τρομάζω με τις διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο αυτό. Φυσικά και η Ελλάδα είναι θύμα αυτής της ιστορίας.

Την ώρα που οι γειτονικές χώρες κρατούν τα σύνορα τους κλειστά, η ίδια η Ελλάδα είναι εξαθλιωμένη από τις ανάλγητες πολιτικές.

Πολλοί Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και είναι προφανές ότι και αυτούς χρειάζεται να βοηθήσουμε.

Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Έλληνες γνωρίζουν τι πάει να πει προσφυγιά. Η γιαγιά μου ήρθε 9 χρόνων από την Σμύρνη με μια βάρκα.

Ήταν πολύ εύπορη και έχασε τα πάντα. Ξεκίνησε στην Κρήτη από το μηδέν.

 

πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *