Κατέληξε 55χρονος εργαζόμενος καθαριότητας που έπεσε από απορριμματοφόρο – BINTEO

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τραγική κατάληξη είχε ένας 55χρονος εργαζόμενος καθαριότητας στην Κρήτη, αφού είχε πέσει από απορριμματοφόρο κατά την διάρκεια της βάρδιας του.

Το ατύχημα με τον 55χρονο εργαζόμενο καθαριότητας, όπως αναφέρει το Flashnews.gr, σημειώθηκε το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου στη συμβολή των οδών Ζυμβρακάκηδων και Μάρκου Μπότσαρη στα Χανιά. Ο άντρας ενώ βρισκόταν στο πίσω τμήμα απορριμματοφόρου, έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο 55χρονος, σύμφωνα με το Flashnews.gr, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων δυστυχώς υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

-Advertisement-

Δείτε βίντεο από το ατύχημα:

Με πληροφορίες από Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.