Μιλώντας στο ONE, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας, τόνισε πως ο μηχανισμός υπηρεσίες του δήμου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή επί ποδός και ολοκλήρωσαν όλους τους απαραίτητους ελέγχους.
Μετά την καταγραφή προέκυψε πως 13 κτήρια θα πρέπει να κατεδαφιστούν και πλέον αναμένεται να εκδοθούν και οι σχετικές άδειες.
Επιπλέον, τα κλιμάκια μηχανικών του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Αθήνας έκριναν ότι για προληπτικούς λόγους (επισκευές στην τοιχοποιία και επανέλεγχοι) δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 22 Ιουλίου τρεις βρεφονηπιακοί σταθμοί. Ωστόσο, έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ώστε τα παιδιά να φιλοξενηθούν σε κοντινούς παιδικούς σταθμούς, αν οι γονείς δεν ενημερωθούν ή αδυνατούν να τα κρατήσουν.
Οι σταθμοί αυτοί είναι οι εξής:
Σμόλικα 23-25, Σεπόλια
Νεϊγύ 62, Άνω Πατήσια
Ηρακλείου 59 και Αγ. Λαύρας, Άνω Πατήσια
Τα κτήρια του δήμου Αθηναίων για τα οποία εκδίδονται άδειες κατεδάφισης είναι:
Μυλοποτάμου & Δαβάκη
Ηούς 36-38 & Δαιδαλιδών
Επικλέους (μεταξύ των οδών Ερμίππου και Τημένους) – 5 κτίρια
Ερεσσού 11
Πελίου 8
Αλκμαίωνος 3
Πλαπούτα 24Β
Ηλιουπόλεως 4 & Αετίωνος
Ανθέων και Αμασίου
Πηγή: reader.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.