Καταγγελία 13χρονης: Τη βίασε ο 47χρονος θείος φίλης της – Δεν συνελήφθη ο δράστης

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Τον βιασμό της από έναν 47χρονο κατήγγειλε μια ανήλικη 13 ετών σε νησί του Αιγαίου.

-Advertisement-

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ανήλικη κατήγγειλε στους αστυνομικούς τον βιασμό της από τον 47χρονο θείο φίλης της.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς στις αρχές του περασμένου μήνα, η ανήλικη είχε πάει στο σπίτι της φίλης της, την ώρα που απουσίαζαν οι γονείς της.

Εκεί ήταν ο 47χρονος φερόμενος ως δράστης, ο οποίος ζήτησε από την ανιψιά του να βγει στην αυλή του σπιτιού και έμεινε μόνος του με την 13χρονη.

- Advertisement -
-Advertisement-

Σύμφωνα με την ανήλικη, αρχικά την θώπευσε και στη συνέχεια με απειλές κατά της ζωής της και της οικογένειάς της, την ανάγκασε να συνευρεθούν ερωτικά.

Η 13χρονη δεν ανέφερε αμέσως τη σεξουαλική επίθεση στους γονείς της. Αποκάλυψε την αλήθεια στη μητέρα της και υπέβαλαν μήνυση με βάρος του 47χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη γιατί το αδίκημα δεν έγινε στα όρια του αυτοφώρου.

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και αναμένεται όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές να εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

-Advertisement-

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 13χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, που στην έκθεση της, ανέφερε ότι η ανήλικη λέει την αλήθεια.

thetoc.gr

Share This Article
Leave a Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *