Την συγκεκριμένη καταγγελία την λάβαμε το βράδυ της Κυριακής από επιβάτες του Intercity 58 και σας την παρουσιάζουμε αυτούσια…
Διαβάστε σχετικά
Ακολουθεί καταγγελία διαμαρτυρίας των επιβαινόντων της αμαξοστοιχίας intercity 58 που εκτελούσε σήμερα το δρομολόγιο Αθήνα Θεσσαλονίκη.
Δήμητρα Βασιλειάδου
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά….τις ημέρες του καύσωνα ο γιος μου ερχόμενος από Τρίκαλα …τα ίδια…οι επιβάτες κοντευαν να λιποθυμήσουν
Σάββατο με την Αμαξοστοιχία 56 για Θεσσαλονίκη. Οριακά ανεκτή θερμοκρασία. Ας μην μιλήσουμε και για την καθυστέρηση, που έχει πια παγιωθεί!