Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος – Καλείται να καταβάλλει στον Γιάννη Κουρτάκη 20.000 ευρώ

Ο Γιάννης Κουρτάκης δημοσιοποίησε την απόφαση δικαστηρίου που υποχρεώνει τον πρώην υπουργό να του καταβάλλει 20.000 ευρώ- Δημοσίευσε το διατακτικό της απόφασης στο twitter

Την καταδίκη του Πάνου Καμμένου σε καταβολή 20.000 ευρώ αποφάσισε δικαστήριο, που επιδίκασε αγωγή που κατέθεσε εναντίον του πρώην υπουργού ο εκδότης και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης.

Ο κ. Κουρτάκης γνωστοποίησε μέσω twitter την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο κάνει δεκτή την αγωγή και υποχρεώνει τον κ. Καμμένο στην καταβολή του ποσού.

-Advertisement-

«Για τις αθλιότητες που έχει εκτοξεύσει κατά καιρούς ο Καμμένος, καταδικάστηκε από το δικαστήριο, να μου καταβάλει 20.000 ευρώ. Μπορεί να καθυστερεί, ωστόσο κάποια στιγμή οι συκοφάντες σ αυτή την ώριμη Δημοκρατία, πληρώνουν για όσα είπαν και έκαναν», έγραψε στην ανάρτησή του.

protothema
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article