Μια αρκούδα στην προσπάθειά της να βρει τροφή, περνάει κάθε βράδυ έξω από σπίτια σε περιοχές της Καστοριάς, με τους κατοίκους να τη βλέπουν φοβισμένοι. Το άγριο ζώο περπατάει και, όπως λένε ιδιοκτήτες σπιτιών, μπαίνει σε αυλές και κατευθύνεται σε καλλιέργειες.
Σε πολλά και διαφορετικά σημεία της Καστοριάς οι αρκούδες καθημερινά μπαίνουν σε σπίτια, αυλές και καλλιέργειες προκαλώντας φόβο και ζημιές, ενώ οι πολίτες βρίσκονται σε απόγνωση.
Το βίντεο του alphafm.gr από τους Αμπελόκηπους στην Καστοριά, όπου μια αρκούδα κάθε βράδυ περνά από τα σπίτια, μπαίνει σε αυλές και καλλιέργειες, είναι χαρακτηριστικό.
Οι πολίτες έχουν απευθυνθεί στην περιφέρεια και το αρμόδιο υπουργείο, ζητώντας την παρέμβασή τους για να αντιμετωπίσουν αυτή την δυσάρεστη κατάσταση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.