Καστοριά: Αγριογούρουνο επιτέθηκε σε κυνηγό – Του έκαναν 50 ράμματα στο νοσοκομείο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σοβαρά τραυματισμένος στο πόδι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, το πρωί της Κυριακής, ένας κυνηγός από το Βογατσικό Καστοριάς, τον οποίον χτύπησε αγριογούρουνο.

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 50χρονος βρισκόταν μόνος του σε δασική περιοχή, έξω από το χωριό Βογατσικό, σε εκπαιδευτικό κυνήγι με τον σκύλο του, όταν είχε αυτή τη δυσάρεστη “συνάντηση” με το μεγαλόσωμο ζώο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου χρειάστηκε να του γίνουν 50 ράμματα στο πόδι και νοσηλεύεται εκεί υπό ιατρική παρακολούθηση.

thetoc.gr

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *