Την προμήθεια καινούριου ασθενοφόρου για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κάσου σε αντικατάσταση του παλαιού και επιβαρυμένου οχήματος που υπάρχει στο νησί, ανακοίνωσε η 2η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Πειραιά και Αιγαίου, επιβεβαιώνοντας πλήρως την καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Η καταγγελία για το σαράβαλο ασθενοφόρο της Κάσου είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα μαζί με μία σειρά άλλων προβλημάτων που παρατηρούνται σε δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, όπως τις σόμπες που επιστρατεύτηκαν από τους συγγενείς των ασθενών για τους θαλάμους του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα και το λουκέτο στα Μικροβιολογικά Εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Με ανακοίνωσή της, η διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου ανέφερε πως έχει ήδη ζητηθεί έγκριση σκοπιμότητας από το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να ενταχθεί στο περιφερειακό πρόγραμμα (ΠΕΠ) Νοτίου Αιγαίου η προμήθεια καινούργιου ασθενοφόρου για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κάσου.
Επιπλέον, σύμφωνα με τη διοίκηση της ΥΠΕ, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καρπάθου δεσμεύτηκε ότι έως το τέλος της εβδομάδας, θα έχει στείλει ένα από τα ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας στην Κάσο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.