Σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ έδωσαν το «παρών» η πρόεδρος του Συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού και ο αντιπρόεδρος Παύλος Ασλανίδης. «Ελπίζουμε η Βουλή να κάνει το χρέος της», τόνισε η κ. Καρυστιανού, με αφορμή τη διαβίβαση της δικογραφίας στο Κοινοβούλιο.
«Αναμενόμενο ήταν. Υπάρχουν σαφώς ποινικές ευθύνες. Εντύπωση μου κάνει ότι άργησε πάρα πολύ ο εφέτης ανακριτής να στείλει τη δικογραφία καθώς οι μηνύσεις για τους δύο πρώην υπουργούς Μεταφορών έχουν γίνει από τους συγγενείς από το 2023. Ελπίζουμε η Βουλή να κάνει αυτήν τη φορά το χρέος της απέναντι στους πολίτες και σ’ εμάς τους συγγενείς και να γίνει η προανακριτική όπως πρέπει να γίνει», δήλωσε η κ. Καρυστιανού.
πηγή enikos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.