Για βιασμό μιας 17χρονης Γερμανίδας συνελήφθη ένας 14χρονος στο Καρπενήσι, την Τρίτη.
Και οι δύο ανήλικοι συμμετείχαν σε προπονητικό camp Taekwondo, που πραγματοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις γνωστού ξενοδοχείου στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.
Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο 14χρονος τη βίασε.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.